Aannemingsbedrijf Heerink
Goed in het vak Werk

Renovatie

Heeft u een historisch pand waarvan u graag de oude constructie wilt herstellen, maar dan wel met behoud van het oorspronkelijke karakter? Aannemingsbedrijf Heerink verstaat het vak van onderhoud en renovatie. Wij kennen de waarde van historische panden en hebben ruime ervaring met authentieke bouwstijlen. Wij denken als ambachtelijk en deskundig partner dan ook graag met u mee. 

In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in renovatiewerkzaamheden. Met onze kennis en ervaring helpen wij u graag verder met in het herstellen van uw historische pand. Graag kijken we met u mee om samen te overleggen. 

Vakbekwame ambachtslieden

De werknemers van aannemingsbedrijf Heerink zijn stuk voor stuk echte ambachtslieden. Zij voeren met grote precisie en volledige inzet uw onderhouds- en renovatieproject uit. Met behoud van het oorspronkelijke karakter herstellen zij de oude constructie of het uiterlijk van historische panden. Zo blijft de waarde behouden. 

Ik kom graag in contact >

Onze vakbekwame werknemers zijn echte ambachtslieden, ze voeren met grote precisie uw onderhoud- of renovatieopdracht uit. Met behoud van het oorspronkelijke karakter herstellen zij de oude constructie of het uiterlijk van historische panden, zodat de waarde behouden blijft.